Drar till Söderköping med Emelie och Alba

Hej , ska till landet med emelie och alba! Skönt att komma ifrån Sollentuna ett tag.. Vi åker när som helst typ, tar med internet men det är sjukt segt så tror inte att det kommer bli nån uptadering.. men är inte säker ;) Annars så kommer jag hem på tisdag kväll , kommer lägga upp bilder då! Puss
Bjuder på en söt bild på mig och Ella

I hate when you miss somebody so much but they seem to not even care.


Jag saknar dig älskling!


Jag tycker om mina strumpor

Shaa, nejmen.. Är hos mamma , hade nyss skype med Philip , jag saknar den pojken! I alla fall så är jag med min syster just nu och vi ska se film och sädär, vet att jag bara gör tråkigt inlägg nu förtiden , men bloggen ska bli bättre! Hejdåå

One Tree Hill + Ben & Jerrys

 
 

Sorry.. Har inte haft tid

Har varit på landet, sen har jag varit med vänner och vart på Albas land, kom hem typ klockan 3, sen träffade jag Beatrice och nu är hon hos mig, vi har snackat en massa osv.. ;) Ska typ bara vara hemma ikväll, tror jag!

Ska till landet , kommer hem på måndag bloggar då!


Bild från igår, ser hemsk ut med jag bryr mig inte!

Fuck mensverk

Är hos mamma, kul.. fast nej , aja.. Är ändå bara här en natt. Min dator har virus och det här inlägget har tagit 12475923 timmar att göra. Well.. har nyss duschat och ska kolla på pll och sen typ sova, ska upp typ 9 imorgon.

Jag älskar dig min fina vän


Helt kär i One Tree Hill

Har inte bloggar nåt i hegen , men har inte hunnit.. I fredags sov jag ju hos Emelie med Alba vi kollde på film och sådär, vi sov i typ 11 timmar men vi var ändå så sjukt trötta dagen efter, kanske eftersom både jag och Alba drömde mardröm .. i alla fall, igår sov Lili, Erika och Alba hos mig vi kollade på One Tree Hill hela natten typ .. sen idag var jag hos Ellen med Alba och Alice vi badade i hennes pool och sådär! Nu är jag i alla fall hemma och ska kolla på OTH, är trött och jag saknar Rasmus, hejdå.

Drar till Emelie snart, hejdå.


Shoppat

Var och shoppade med Alba i sollentuna idag , köpte 3 tublinnen, men visar bara bild på 2 det andra är bara svart så .. aa! Älskar dem , särskilt det blommiga, är helt kär i det! Berätter om kvällens planer i ett annat inlägg, puss!

Dresscode


Svar på 2 kommentarer

Linnea: Vart köpte du linnet?  Svar: Linnet kommer från Gilly Hicks!
Ebba: Vilken kanal går pll på? Svar: Tror det går på 3:an, men jag kollar på tubeplus.me


Lite halv ful bild sådär, men aja.

Jag älskar Rasmus kofta

Kom nyss hem , är med Alba och Erika var här men hon gick nyss! Vi har ätit sushi och suwbay, nice. Sen kollade vi på pretty little liars och nu ska jag och Alba kolla på One Tree Hill, bloggar mer ikväll har några inlägg planerade ;)
Btw.. statistken har gått upp på senaste, fortsätt så!
Bjuder på bilen , ser hemsk ut men är jätte sliten! Sitter i älsklingens kofta

Tjaaa

Kom nyss hem! Först var jag i centrum med massa , vi gjorde inte så mycket! Sen åkte jag till pojkvännen, eller vi var typ ute och sådär.. Aja, nu ska jag kolla på första avsnittet av pretty little liars och äta! Just nu;

Pretty Little Liars säsong 3




Subway med dom bästa!

Slutade 11.20 , skit skönt! Nu är jag i alla fall på subway med Alba och Felix! Tror vi ska till mig snart , sen ska jag till mamma!


http://lozadaas.blogg.se/

Tycker alla ska kolla på min väns blogg! Hennes blogg handlar om hennes liv osv.. Den är grymt bra också! Fixade även hennes design och sådär. Sen är hon världens snällaste tjej också , asså verkligen! Klicka här eller på bilden för att komma till hennes blogg!

Jävligt intressant

Tjaaa bloggen , nejmen .. Jag gör inte så mycket, ska äta ben & jerrys och kolla på OTH hela kvällen som vanligt typ, har så sjukt jävla tråkigt så det här inlägget blir skit tråkgit, men ja.. Ska ha skype med David nu , hejdå.

Grattis hjärtat!


Ska sova snart, hörs imorgon

Är irriterad tack vare en människa , aja.. bryr mig inte om det längre! Ska kolla på ett till avsnitt av OTH och sen sova!

Saknar oss mer än allt just nu

Jag älskar dig! Kommer ihåg när det bara var du & jag , saknar oss. Visst vi är olika, är med olika personer osv.. men vi har det bäst när vi väl är med varradra. Kan verkligen lita på dig, du vet saker om mig som serisöt ingen annan vet! Våra minnen är bäst, du är bäst. Förlåt för allt! Vi kommer ha det grymmt på landet i sommar. Älskar dig bästavän
Btw.. alla kan kolla hennes blogg! Klicka häääär


Drar nu!

Godmorgon på er! Ska snart in till stan med Alba och kanske Julia ska ju köpa löshår och sådär. Ikväll sover Fanny och Rebecca här, nice! Men i alla fall så måste jag dra nu .. ska ut i det härliga regnvädret, höhö.. puss

Blond nu, eller ja.. Nästan!

Jag , Julia och Alba drog till stinsen efter skolan och färgade mitt hår! Det tog nästan 3 timmar.. Skit jobbigt! I alla fall så blev jag nöjd förutom att friösören klippte mitt hår skit kort.. Ska till stan med julia och kanske Alba och köpa löshår imorgon! Ni får bättre bilder imorgon.


RSS 2.0