Jag är tillbaka!

Haha, kom egentligen hem för över en vecka sen. Men har inte orkat börja förens nu. Efter skolan åkte jag och Alba till edsberg, fixade lite saker osv.. Träffade Filip påväg hem , så snackade ett tag med han också. Nu är jag i alla fall hemma, och lite senare kommer Alba hit. Då vet ni kvällens planer!

Hörs om en vecka!

Ska till Oman med familjen, lite spontan resa! Åker om någon timme, puss!

Abercrombie & Fitch

 
Beställde hem den här jackan för några veckor sen, har inte haft tid att visa den bara. Det är iafl en av dom jackorna jag ska ha i vinter, ska även ha en svart jacka från dolomite. 

Söndags mys!

Tja babes! Har inte hunnit blogga i helgen, haft mycket o göra! Orkar tyvärr inte berätta vad jag gjort. Just nu sitter jag i alla fall i sängen, har tänt lite ljus och ba mysigt. Ska kolla på någon serie nu. Hörs senare!
 
 

Winter Outfit


Rätt lyckad dag ändå

Hej finisar! Ligger i sängen och kollar runt lite på datorn och sådär. Efter skolan åkte jag och Lili hem till, vi gjorde typ inget, lite senare kom Linus, Marita, Calle och David. Vi chillade mest bara. Ska snart äta tror jag, sen ska jag blogga ikväll. Puss!

++

 

Stop making me want you


Sorry broes

 Tjaa! Kollde på min blogg och märkte att jag inte bloggat på evigheter?! Har iafl haft annat för mig under lovet, mitt lov var verkligen bäst. Har inte så mycket att blogga om längre, suger på att blogga egentligen.. Ska nog försöka om på "nytt" en gång till, om det inte funkar skiter jag i att blogga ett tag. Några bilder från lovet
 
 
 

RSS 2.0