Du är underbar älskling

Du är bäst! Vet inte vart jag ska börja.. visst, vi "bråkar" ibland.. men jag bryr mig inte för du är underbar, och vi löser det alltid tillslut. Det bästa med dig är att jag kan lita på dig , du finns lixom alltid där och du är så jävla bra att prata med, kan lita på dig! Är alltid glad när jag är med dig, vi har inte alltid samma humor.. men ändå, är alltid så jävla lycklig när jag är med dig. Varje gång du säger till mig "säg några dålig saker om mig" Så kommer jag inte på något, eller jo, att du kan vara jävligt dryg ibland, men yeye fast.. jag blir faktiskt sårad när du är dryg, men ändå.. fast jag kan också vara dryg ibland.. hehe, förlåt! Du gör mig lycklig och du är världens finaste, klarar mig inte utan dig.. menar det verkligen, alltid när jag inte är med dig saknar jag dig. Kan säkert vara rätt jobbig flickvän ibland eftersom jag messar dig hela tiden.. Säg till om jag är för jobbig, hehe.. vet inte vad jag ska skriva mer.. Är rätt dålig på att skriva långa texter.. men försöker skriva rätt långt i alla fall. Älskar dig älskling!

Godmorgon


Sorry for no update

Som vanligt.. haft massa läxor osv.. men i alla fall , messar med älsklingen och har skype med David nu! Idag har jag varit hos pojkvännen och sen åkte jag hem och pluggade, fast det gick ju sådär..  Ska försöka städa mitt rum nu och sen sova tror jag , är verkligen jätte trött! Puss

Väldigt gammal bild, saknar dig!

Ska köpas, så snygga!


Kom nyss hem från pojkvännen

Kom nyss hem , eller för typ några timmar sen! Har hållt på med det här inlägget jätte länge nu.. i alla fall , efter skolan åkte jag och Arvid till centrum och träffade Rasmus, Sebbe och Anton. Sen drog jag och Rasmus hem till han och vi gjorde inte så mycket. Fick en tröja av han , visst är han gullig? bjuder på en ful bild just nu:

Sitter i skolan med Patrik och Emma


Godnatt sötnosar, bloggar mer imorgon!

Söt bild på mig och David!
Har skype med David nu , haft skype med han, Arvid , Mathias och massa hela kvällen. I alla fall, ska duscha snart och sen sova tror jag , har 2 till prov imorgon.. Matte och musik måste få godkännt, kommer få pengar om jag får godkännt i alla ämnen!

Omslagsbild på facebook

Bild från igår. Jag tycker om er ♥

Så sjukt snygg!


Är på tjejmiddag hos lili, uptaderar när jag kommer hem!

Får se om jag sover hemma eller inte! Men bloggar när jag har tillgång till dator.


Bikini: Från Cubus, Jeans Jacka Från: BikBok


Kom nyss hem från stan , visar vad jag köpt snart!

Vi kom nyss hem , vi var i gallerian och åt yogurt glass , det är hur gott som helst ju! Vädret är ju bäst idag också , lite för varmt nästan , menmen.. typiskt svenskar att klaga när det för varmt eller kallt. Några bilder från stan: 

Alba och Meja är här

Förlåt för ingen update, vart hos mamma! I alla fall så slutade jag 3 idag , så jag och Alba drog till centrum och mötte upp Meja och nu är vi hos mig! Planerna är att dra till stan och shopppa nu , visar vad jag köpt när jag kommer hem.
Btw vi bjuder på bilden åvanför!

Bilder taga från http://albabirkhammar.blogg.se/

Hej på er! Är hemma hos mig med Alba nu. Hade halvdag idag , slutade 10. Åkte till subway med massa , lånade Felix longboard och åkte longboard dit med Philip, During, Mathias och Patrik. Sen gick massa hem till mig , vi solade och sen kollade vi på One Tree Hill. Ska till Alba nu , vi ska baka. Får se om jag sover där eller hemma!
Bilder som Alba tog under dagen:

I just want you to hug me tight

Orkar inte blogga mer idag. Ska duscha , sen plugga har prov imorgon! Godnatt

Börjar blogga på blogg.se igen!

Ska börja blogga här igen , kommer inte byta blogg igen osv.. Ska satsa nu , sagt det 100 gånger förut men jag ska försöka uptadera bra! Ska fixa en header när jag tagit bilder och sådär. Hoppas alla läsare kommer tillbaka, puss

RSS 2.0